Her møder du

Her møder du nærvær

På Boddum-Ydby Friskole og Børnehave sætter vi fællesskabet og nærværet højt. Vi er og vil gerne være en lille friskole og børnehave som et alternativt til de lidt større kommunale enheder.

Med en lille klassekvotient sikrer vi, at hvert enkelt barn bliver set hver dag, og at der er tid og plads til at være sig selv. få hjælp og støtte til at udvikle både faglige og sociale kompetencer.

Læs følgende kommentar fra en forælder i børnehaven:

Vores søn Thomas Natthayot T. Jensen går i børnehaven Frihaven. Thomas er adopteret fra Thailand i november 2012 og begyndte i Frihaven oktober 2013 som 3 årig.

Indkøringen gik fuldstændigt problemfrit takket være Frihaven og deres helt naturlige tilgang til det at skulle have en adopteret dreng i gruppen.

Vi oplevede som forældre at have fuld frihed i forhold til vores ønsker om hvordan indkøringen skulle foregå. Vi oplevede allerede fra start stor samarbejdsvilje og støtte fra pædagogerne. Vi følte os meget velkommen og så at Thomas trivedes fra dag 1. Vi oplevede og oplever stadig at Frihaven er en børnehave fyldt med varme, hygge og kærlighed til børnene, -en børnehave med stor faglighed og kompetence og en børnehave med stor rummelighed og nærvær også i forhold til forældrene.

I sommeren 2014 får Thomas konstateret æg-og mælkeallergi. Igen viser Frihaven uovertruffen rummelighed og samarbejdsvilje. Pædagogerne har fra dag1 taget udfordringen til sig og udvist stort initiativ i forhold til diverse bage-opskrifter, indkøb af special mælk og margarine, opskrifter på leverpostej, nutella og koldskål mv.

Her må vi også rette en stor tak til de forældre der tager hensyn ved børnefødselsdage og lege aftaler.

Alt dette er med til at vi som forældre føler stor tryghed ved at aflevere Thomas i Frihaven. Vi ved at de tager hans allergi alvorligt uden at gøre det til et problem.

Frihaven skal også have ros for er evnen til god kommunikation. Hvis Thomas for eksempel er ked af det en morgen , så er det dejligt at der lige kommer en voksen og hjælper med at vinke samt at der senere følger en sms fra børnehaven at nu er han tilpas igen. Yderligere oplever vi kun at der er en god og respektfuld tone overfor børnene, iblandt kollegaer og forældre.

Tak for jeres måde at være på.

Mvh Rena Thøgersen

• Kontakt skolen