Cykelsponsorløb

Cykelsponsorløbet 2017 blev afviklet lørdag den 9. september i et fantasktisk vejr. Der var mange cyklister, der trådte godt til i pedalerne. Det gælder både børn fra børnehaven, elever, forældre og medarbejdere. Der blev givet pedal i 2 timer, inden man velfortjent kunne slappe lidt af og købe sig en pølse og få sig noget at drikke. Mens der blev talt op og regnet ud på, hvor meget sponsorløbet havde indbragt, blev der udloddet en masse flotte gevinster fra forretninger i nærområdet. Der var svømme billetter fra Sydthy svømmehal, strømper fraSportigan. Ting fra Hejsikkelej, og flotte puder fra Huma. Der var også fine gevinster fra Idealcompany og Opbygningsgården. Også tak til Sydthy Rute- og turistfart, Revisioin Limfjord og Sparekassen Thy, der alle har været med til at sponsere løbet.

Efter endt optælling viste resultatet ca. 31.000 kr. Super flot.

Vi siger tusind tak for det flotte opbakning til cykelsponsorløbet. Det gælder både de, der cyklede, men bestemt også alle jer, der har været med til at være sponsor for en eller flere af elever og forældre. Tak for den flotte opbakning og det gode resultat. Se billeder på http://foto.byf.nu

Næste gang vi afholder cykelsponsorløb blive lørdag den 8. september 2018, så sæt kryds i kalenderen og kom og vær med.

Her kan du hente en sponsorseddel og begynde at finde sponsorer til løbet.

Du kan også printe den ud, udfylde den og aflevere den til en, som du ønsker at støtte.