Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 45

               

                       

  • Spil Dansk
  • Koblingsprocent og politik
  • Åben Skole med Indskrivning
  • Skolefotografering
  • Julestue

 

Kære forældre

 

Endnu engang havde vi en hyggeligt formiddag sidste torsdag, hvor vi havde Spil Dansk. Både store og små, unge og ”gamle” tog del i sangen. Dejligt med 3 borde fyldt af gæster, og det efterfølgende kaffe- og kagebord er også med til at skabe god snak og hygge.

 

Måske både hørte og så I, at vi var i både radioavis og tv-avis i mandags. Der var gode lytter- og billedoptagelser af flere forskellige undervisningssituationer, samt lidt interview med Søren og jeg. Og helt fantastisk, at vi så senere på dagen kunne høre, at regeringen har trukket deres spareforslag tilbage, så vi ikke mister en stor del af tilskuddet fremadrettet.

 

I morgen er der Åben Skole over hele landet. Vi holder åbent fra kl. 16.00.

Kl. 17.00 vil vi gerne invitere alle kommende børnehaveklasseelever til indskrivning til august 2020.

Her vil I møde Else, der er klasselærer for børnehaveklassen. Hun har lidt til jer, som I kan hygge jer med og få med hjem. Kl. ca. 17.45 er der fællesspisning i salen for alle gæster og forældre, der har tid og mulighed for at være med. Vi vil gerne skabe en god stemning, så nye og potentielle forældre kan få snakket med nuværende forældre, så kom og vær med. Efter spisning hjælper vi hinanden med oprydning og forventer at være færdige omkring kl. 19.00.

 

Alle elever og børn skulle nu være fotograferet, og I vil inden længe modtage et lille billede af jeres barn/børn, samt en infoseddel ang. bestilling af billeder. Jeg har som nævnt været sendt til tælling siden mandag, så det hele har ligget lidt stille. Jeg håber, jeg måske kan få noget sendt ud senere på denne uge eller i starten af næste uge.

 

Hvis nogle af jer skulle ligge inde med dekorationspynt, krukker og skåle og forskelligt pyntegrønt til dekorationer, tager vi meget gerne i mod. Det skal bruges den 25.11. Vi vil også gerne have 4 juletræer. Er der nogen, der kan levere dem? Til vores store tombola har vi også brug for mange gevinster. Hvis nogle skulle have f.eks. hjemmesyltede rødbeder, marmelade mm., vil de være rigtig gode til tombolaen. Gamle elever/ældre søskende er velkomne til at melde sig til at give en hånd med på dagen. Hvis nogle af jer forældre kunne tænke jer at være med i selve julestueudvalget, kan vi sagtens bruge et par ekstra stykker. Meld tilbage til mig eller Else.


Hilsen Morten


Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten