Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 46

 

•Fotografering

•Bogbus på fredag

•Julegrønt

•Skole- hjemsamtaler

•Jul

 

Kære forældre

 

Jeg synes tiden flyver afsted. Når vi sidder og planlægger de nærmeste uger, går det pludselig op for os, at december er lige om lidt. Juleklippedag, julestue og forberedelse af julen er ikke længere noget, der ligger langt ude i fremtiden, men er virkelighed nu og her. Vi øver og synge julesange, så i det daglige er julen også kommet tæt på.

Jeg har i dag fået taget de sidste billeder af såvel børn som elever. De er blevet meget bedre end de første, så godt vi brugte tid på at tage dem om. Jeg redigerer færdig og sender dem til jer så hurtigt som muligt. Jeg håber, vi kan sige deadline for bestilling på næste fredag, dvs. den 23. november, så skulle der stadig være god tid til bestilling og returnering. Jeg medsender en ny bestillings-infoseddel med den nye dato.

 

På fredag kommer bogbussen. Alle elever får mulighed for at låne bøger eller andet godt i bussen. Husk at tingene efterfølgende skal afleveres på Hurup Bibliotek. Bøger kan som hovedregel lånes i en måned, mens spil og lignende ofte kun kan lånes i 14 dage. Det skulle gerne fremgå af de ting eleverne låner, så tjek gerne op på det for god ordens skyld. Alle elever skal have lånekort for at kunne låne. Alle elever, der har lånt før skulle gerne have deres eget lånekort. Hvis I har taget det med hjem, så husk at få det med på fredag, ellers ved jeg at klasselærerne har de fleste til at ligge i skuffen. Alle nye elever, der ikke har lånt før, skal have et lånerkort. Det får de ved, at I som forældre går ind på biblioteket/kommunes hjemmeside og melder dem til. Hertil skal i bruge NemID. I skal følge følgende link: https://www.borgeronline.dk/787/NemForm/Bibliotekssamtykke Når I har givet online samtykke, kan bogbussen udstede kortet på fredag til eleverne. Husk det kun er nye elever, dvs. Elever i 0. klasse eller nye elever på skolen, der ikke tidligere har lånt i bogbussen eller på biblioteket.

 

I sidste uge efterlyste jeg lidt forskelligt stedsegrønt, som vi kan bruge til dekoration. Vi har stadig brug for lidt forskelligt som f.eks. buksbom, kristtorn, laurbær, thuja, troldegrene samt nogle fyrtoppe. Vi har fået alm. gran. Hvis nogen har mulighed for at levere noget af dette, så kontakt os meget gerne. Enten til skolen eller direkte til Else på tlf. 20310301.

 

Tak for de mange tilbagemeldinger ang. hjælpe til julestue. Juleudvalget har nu fordelt opgaverne, og jeg vedhæfter en oversigt med jeres navne, så I kan se, hvad I er sat på til. Der bliver også printet en fysisk seddel ud, som hver familie får et eksemplar med hjem af, så husk at tjekke tasken i de kommende dage.

 

Vi er næsten igennem skole- hjemsamtalerne for denne gang. Gruppe 2 slutter af på mandag. Det er et godt og brugbart forum, når vi kan mødes og snakke tingene godt igennem. Det gælder både når der er en masse godt at fortælle, og selvfølgelig også, hvis der er brug for at få snakket om nye muligheder om bedre læring og trivsel i dagligdagen.

 

For et øjeblik siden gik der noget galt med det udendørs lys. Vi forsøger at finde fejlen, men indtil da vil der nok være temmelig mørk udendørs både sidst på eftermiddagen og først på morgenen. Jeg håber snart vi finder fejlen, så der igen kan komme lys over land.

 

 

 

Hilsen Morten

 

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten