Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 24

 

•Bagagerumsmarked den 9. juni

•Lejrskole og hyttetur i næste uge

•Tjek de glemte sager igennem

•Sidste skoleuge

•Sommerferieaktiviteter

•Hovedrengøring i uge 33

•Musikskole

•Nyhedsbrev i næste uge

 

Kære forældre

 

I lørdags afholdte vi bagagerumsmarked i skolegården. Vejret viste sig fra sin varme side, og stemningen var rigtig god. Der var 10 boder, der alle havde en masse gode ting med sig. Alle fik solgt noget, men det helt store salg udeblev. Om det var varmen eller andre arrangementer, der holdte folk væk, vides ikke. Samtidig med bagagerumsmarkedet var der BMX stævne. Det gav et par ekstra besøgende, men altså ikke noget, der gjorde den store forskel. Hvis der er gode råd til, hvordan vi får trukket flere købere til, så tager PR udvalget gerne mod gode ideer. Udvalget består af Trine Grud, Line Pedersen, Merete og undertegnede.

 

I næste uge står der lejrskole og hyttetur på kalederen. Gruppe 4 tager afsted mandag morgen fra Ydby Station. Der er afgang 07.33, så man skal være på stationen 07.20. Vi har været heldige med DSB i år, da vi slet ikke skal skifte tog på vej til København. Mandag og tirsdag har de andre grupper klassedage, hvor de laver noget sammen, og eller forbereder noget til hytteturen. Gruppe 2 tager bl.a på en lille cykeltur mandag. Hytteturen begynder onsdag morgen, hvor der er afgang til Knøsen, der er centrum for dette års hytterur. Torsdag aften kommer Gruppe 4 retur fra København. De er tilbage på Ydby station kl. 23.36. Hytteturen slutter fredag ved middagstid, hvor børnene skal hentes direkte på Knøsen.

 

Husk at tjekke de glemte sager igennem. De ligger nu på et bord i aulaen.

 

Sommerferien venter nu lige om hjørnet. Om lidt over 14 dage, kan vi ønske hinanden en god ferie. I den sidste uge vil vi forsøge at lave lidt almindelig skoledag både mandag og tirsdag. Onsdag tager hele skolen på udflugt til Spøttrupborg på Salling. Torsdag bliver der ryddet op i klasselokaler mm, og endelig fredag er der sidste skoledag, hvor der både skal hygges lidt i klasserne, samt leges på boldbanen, inden vi lidt over 12 mødes i salen og synger ”ferie, ferie, ferie”. Husk madpakke denne sidste fredag, da der ikke er fællesspisning.

 

SFO og Børnehus er åben i både uge 27 og 28, inden der holdes 3 ugers ferielukket. Der åbnes igen i uge 32, inden det igen går løs i skolen i uge 33.

 

I Thisted kommune tilbyder man forskellige sommerferieaktiviteter. Jeg vedhæfter deres tilbudsfolder til inspiration. Heri kan man læse om alle deres initiativer.

 

Dette års sommerhovedrengøring ligger i uge 33, dvs. den uge hvor skolen begynder. Der er allerede lavet lister med fordeling af alle forældre, så man nu kan se, hvilken aften man skal gøre rent, samt hvilket område man har fået tildelt. Der er som altid udpeget noget holdledere. Jeg har lidt ekstra information liggende til holdlederne, så I må gerne kontakte mig, hvis jeg ikke lige fanger jer i nærmeste fremtid. Hvis man er forhindret den pågældende aften, så opfordres man til at kontakte en familie fra en anden aften og bytte, så vi ikke oplever ”mandefald” nogle af aftenerne.

 

For nogle uger siden spurgte jeg til evt. nye tilmeldinger til musikskolen. Alle elever fra i år vil gerne fortsætte, men måske jeg kan få et ekstra hold ind i skemaet, hvis det drejer sig om elever, der skal starte helt fra bunden. Jeg har pt. fået 2 henvendelser, og hvis der er flere, der er interesserede, må I gerne sige til nu, så vi kan få det på plads hurtigst muligt.

 

I næste uge er jeg med på turen til København, så det er ikke sikkert, der bliver tid til at skrive og sende nyhedsbrevet onsdag eftermiddag. Måske der bliver tid på et andet tidspunkt? Ellers hører I fra mig igen i den sidste uge.

 

Hilsen Morten

 

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten