Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 21


                       

  • At være anderledes
  • Pubertet og højresving
  • Besøg fra Nr. Nissum
  • Store bededag på fredag
  • Gamle ugeblade og reklamer
  • Videooptagelser til ny præstestilling
  • Bagagerumsmarked

 

 

Kære forældre

 

De sidste par uger er vi alle blevet beriget med gode fremlæggelser af eleverne fra Gruppe 4. De har alle fortalt om detat være anderledespå en eller anden måde. Der er blevet fortalt om blinde, døve, stumme, ADHD og autister. Spændende at høre, hvordan andre mennesker klarer sig på trods af de udfordringer, de ofte er født med eller har fået i løbet af deres liv.

 

I morgen får Gruppe 4 besøg af sundhedsplejersken, der skal fortælle noget om det at blive teenager og bevæge sig ind i puberteten. Kl. 12.00 skal 5. klasserne til Hurup og deltage i et højresvingskursus. Det plejer at være et par gode timer, hvor elever lærer noget om at have respekt for højre svingende lastbiler. Alle 5. klasser og deres forældre har fået særskilt info om arrangementet, der bl.a. indebærer, at de skal have en cykel fragtet til Hurup.

 

På tirsdag får Gruppe 4 besøg igen. Denne gang af nogle lærerstuderende fra Nørre Nissum Seminarium, der vil stå for idrætsundervisningen.

 

I næste uge er der Kristi Himmelfartsdagom torsdagen, så der er lukket både torsdag og fredag. I uge 23 er derGrundlovsdagonsdag den 5. juni, hvor der også er valg. Denne dag er en fridag i både skole og børnehus. I uge 24 er mandag 2. pinsedag, hvorfor der også er lukket denne dag. Ja, der er mange små fridage her i slutningen af skoleåret. I uge 25 er der lejrskole og hyttetur, og i uge 26 har vi den sidste uge med afslutninger mm.

 

I forskellige timer, hvor der arbejdes kreativt, har vi ofte brug for gamle ugeblade og evt. reklamer, der kan klippes billeder og lignende ud fra. Hvis I ligger inde med sådan nogle, er vi de glade modtagere heraf.

 

Husk at det er i morgen torsdag, der optages videokl. 17.00 i Doverodde Købmandsgård. Både store og små kan deltage i optagelserne. Det er effekten med en masse mennesker, man er ude efter. En beskrivelse af vores smukke egn, samt en engageretlokalbefolkning.Der hænger en lille plakat i aulaen, hvor man kan se invitationen fra menighedsrådet.

 

Vi har indtil videre ikke meldt nogen dato ud for årets bagagerumsmarked. I Pr-udvalget har vi snakket lidt om, hvordan vi skal afvikle det, så der kan blive en større deltagelse. Vi håber at kunne melde noget ud i næste uge. I må gerne begynde at lægge ting til side, så I er klar, når der kommer mere info. Det kunne jo være, der skulle ryddes lidt op i løbet af de nærmeste dage, så læg endelig alle de ting, I har til overs ud i bilens bagagerum, så I er klar til at tjene en skilling på dem til sommerferien.

 


Hilsen Morten


Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten