Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 11

•Generalforsamling i aften kl. 19.30

•Skole-hjemsamtaler for G4

•Skolefest den 11. april

•Besøg på SMK i morgen

•Fyraftensmøde for ”Græshoppe” forældre.

 

Kære forældre

 

I aften er der generalforsamling. Som forældre til børn og/eller elever er I automatisk medlem af skolekredsen og dermed inviteret til generalforsamlingen. På generalforsamlingen orienterer bestyrelsen og skolelederen om skolens aktiviteter og drift, og der er valg til bestyrelsen, der altid består af 7 medlemmer. Hvis nogen ønsker at stille op til bestyrelsen, vil vi gerne vide det på forhånd, men det er også muligt at lade sig opstille på selve generalforsamlingen i aften. Der er i år 4 medlemmer på valg. De har alle givet udtryk for, at de gerne vil lade sig genopstille, men det kunne da være spændende, hvis vi kunne få et rigtigt valg. Jeg håber at se rigtigt mange til generalforsamlingen, så vi kan få en god og hyggelig aften. Dagsorden er igen vedhæftet nyhedsbrev og kan også ses på skolens hjemmeside.

 

Skole-hjemsamtalerne er afviklet for Gruppe 1+2+3. Der er således kun Gruppe 4 tilbage. Katrine kommer tilbage i slutningen af marts og deltager i skole- hjemsamtalerne med Gruppe 4, der foregår både den 21. marts og den 26. marts.

 

Skolefesten i år afholdes torsdag den 11. april. Jeg vedhæfter invitation. Som der står på invitationen, er det for alle elever i Skolen og alle børn i Børnehuset og deres forældre og bedsteforældre – altså en rigtig familiefest. Dette kan forstås på 2 måder. Her på skolen er vi én stor samlet familie, og hver især udgør i også en familie derhjemme. Vi håber at rigtigt mange har mulighed for at være med. Det vil være super dejligt, hvis betaling kan foregå via Mobile Pay på 39070. Det mindsker muligheden for, at nogle penge forsvinder, når eleverne/børnene har kontanter med i taskerne. Til festen kan der selvfølgelig også købes drikkevarer med Mobile Pay.

 

Vi starter med fællesspisning. Bagefter er der optrin ved alle eleverne, og sidst på aftenen er der små konkurrencer, diskotek og et kæmpe kaffe- og kagebords buffet. Kl. 21.30 rydder vi op og siger tak for i aften. Vi bestiller det meste mad udefra, men der er stadig en del opgaver både før, under og efter selve festen. Vi skal bruge hjælp til opstilling af borde og stole. Det foregår torsdag kl. 12.30 og en lille times tid frem. Dernæst skal vi bruge hjælp til forberedelse af maden. Det foregår i skolekøkkenet fra kl. 15.30 og frem mod festen. Der skal især laves en masse salat, og noget skal varmes. Kl. 17.00 skal vi have hjælp til at bringe maden fra skolekøkkenet op i hallen. Efter spisning skal der ryddes op og gøres klar til kage og kaffe, og sidste på aftenen skal der ryddes op. Sidst men ikke mindst, skal vi bruge en masse kage til det store fælles kagebord. Hold jer ikke tilbage. Hvis der skulle være nogle skolekredsfolk, der har lyst til at hjælpe til med at bage, vil det også være en stor hjælp, så kan flere forældre måske tage sig af det praktiske.

 

Jeg håber, at rigtigt mange kan finde tid til mindst én af opgaverne, så det bliver overskueligt for alle, og så vi kan deles om både at yde og nyde. Det er Maria Kloster fra bestyrelsen, der koordinerer opgaverne, så send hende en SMS på 2466 6539 og skriv, hvilken opgave du kan byde ind med. Du kan også skrive til mig, så skal jeg nok give beskeden videre. (mn@byf.nu eller 2374 8344).

 

De kommende græshopper og Gruppe 1+2 skal i morgen til Doverodde og besøge Statens Museum for Kunst, der har en afdeling dernede. De er blevet inviteret til en kunstnerisk forløb. De bliver hentet i bus kl. 08.30 og kørt tilbage til skolen, når arrangementet er færdigt omkring kl. 11.00.

 

Næste onsdag den 20. marts er der fyraftensmøde for de kommende Græshoppers forældre. Altså forældre til elever, der skal starte i børnehaveklasse (0. klasse) efter sommerferien og som så småt begynder her den 1. april som ”Græshopper”. Mødet begynder kl. 16.30 og alle potentielle forældre skulle gerne have modtaget direkte invitation til mødet.

 

 

Hilsen Morten

 

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten