Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 03

•Vinterkulde

•Hovedrengøring i uge 3

•Sundhedsplejerske i morgen til 1.+4. klasse

•Pasning i vinterferien

•Anette fri i uge 4

•Praktikant

•Team Bedstefar

 

 

Kære forældre

 

Udenfor er det koldt og fugtigt, og blæsten gør sit til at blæse varmen væk, så kulden rigtigt mærkes. Husk godt med tøj til frikvarterer og andet. Det gælder også huer og vanter. Der meldes også om mulighed for sne i nærmeste fremtid, så husk også nogle futter eller andet indendørs fodtøj.

 

Vi er godt i gang med hovedrengøringen. Faktisk er vi halvejs, og det er dejligt at møde ind og dufte og se, at lokalerne er gjort rene og dufter friske. Tak for jeres indsats, som betyder virkelig meget og gør en stor forskel for os alle. Det er vigtigt at alle møder op i henhold til de udsendte planer. Er man forhindret bedes man kontakte aftenens rengøringsansvarlige og aftale nærmere.

 

I morgen får vi besøg af sundhedsplejersken. Det er i denne omgang til 1. + 4. klasse. Alle elever i disse klasser skulle gerne have fået en seddel med hjem, som I som forældre skal huske at skrive under på, så eleverne kan medbringe den til samtalen i morgen.

 

Selvom vi lige har haft lidt ferie og nogle fridage er der ikke lang tid til næste ferie. I uge 7 er der vinterferie i skoledelen, men både Børnehus og SFO holder åbent. Hvis I ønsker at benytte dette pasningstilbud, skal I huske at melde jer til. I både SFO og Børnehus ligger sedler parat, som I kan skrive jer på, og jeg vedhæfter også en tilmeldingsseddel dette nyhedsbrev, som I kan udfylde og aflevere. Bemærk at vi skal have tilmelding senest på mandag den 21. januar.

 

I næste uge holder Anette sin 6. ferieuge. Alle hendes timer afvikles næsten normalt i henhold til skemaet. Hvis der bliver afvigelser, som I har brug for at vide noget om, skal I nok få besked herom.

 

Vi har fået en praktikant, der indtil videre skal være hos os de næste 13 uger. Hun hedder Stephanie og skal være på skolen mandag og onsdag i ca. 3 timer. Hun skal primært følge Anette Magnussen og hjælpe til med f.eks. rengøring og andet praktisk, samt være lidt i Børnehuset.

 

Hvis der skulle gå nogle bedsteforældre, der er har lyst til at deltage i et både festligt, fornøjeligt og praktisk arbejdsfællesskab, så husk at der hver tirsdag i de lige uger er “Team Bedstefar”, hvor man mødes kl. 09.00 til kaffe og rundstykker, hvorefter man arbejder med praktiske gøremål frem til kl. 12.00. Opgaverne har pedellignende karakter, hvor der repareres, bygges, ryddes op, vedligeholdes osv. Vel mødet igen i næste uge.

 

 

 

Hilsen Morten

 

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten