Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 38

•Kunst og udsmykning

•Arbejdslørdag med idrætstilbud

•Julestuemøde

•Blindebriller

 

Kære forældre

 

Vi arbejder med i øjeblikket med kunst og udsmykning frem mod efterårsferien, så muligheden for at komme med farvet keramik, muslingeskaller, trærondeller osv. er stadig gældende. Det skal alt sammen bruges til forskellige former for mosaik, der skal pynte dele af skolen fremover.

 

På lørdag har vi Arbejdslørdag. Vi håber på godt vejr denne dag, selvom vejrudsigten pt. ikke er helt så optimistisk. Vi har mange store og små opgaver på programmet, så det håber vi bliver både hyggeligt, udbytterigt og fællesskabende. Af opgaver kan jeg nævne: Maling af pavillon (hvis vejret tillader det), maling af stakit (hvis vejret tillader det), understrygning af tag, oprydning i fyrrym, lave mooncars, lave springgrav, lys i redskabsrum, flere stikdåser i klaselokaler, rense tagrender, stabilisering af bålhytte, eftersyn af hegn i børnehaven og div. vedligehold af legepladser. Der kommer flere opgaver på lørdag. Vi skal også bruge folk til hjælp i køkkenet, og Anette har en lille liste over mulige rengøringsopgaver. Måske vil flere af jer forældre blive kontaktet forud for arbejdslørdagen, så vi sikrer os, at nogle er med til at tage ansvaret for nogle af opgaverne, så vi sikrer os, at der er både værktøj og materialer til opgaverne. Resten fordeles kl. 09.00, når vi mødes i salen.

 

Vi har i år blevet tilbudt en slags samarbejde med idrætsforeningen på arbejdslørdagen. Når vi starter i salen kl. 09.00, kommer idrætsforeningen ned og præsentere nogle tilbud. Herefter kan alle børn gå med op i hallen, hvor der de kan afprøve forskellige ting. Det er muligt for jer forældre at kigge op i hallen og tilmelde jeres børn til aktiviteter i den kommende sæson. Børnene vil være tilbage på skolen til frokost kl. 13.00.

 

Kl. 13.30 holder julestueudvalget møde, så hvis du kunne tænke dig at være med i planlægningen af julestuen, så mød op her. Som jeg nævnte på forældremødet, så er nogle af de forældre, der indtil nu har siddet i udvalget på vej ud af skolen, idet de efter sommerferien ikke længere har børn på skolen. Det vil derfor være dejligt med flere nye medlemmer allerede i år. Mødested oplyses på lørdag.

 

En gang til foråret skal vi arbejde med at være anderledes. Vi kunne godt tænke os at få nogle ”blindebriller” som kan bruges i forskellige sammenhænge i stedet for et traditionelt tørklæde, man binder for øjnene. Er der nogle af jer forældre, der kunne tænke sig at sy sådanne briller hen over vinteren, så de ligger klar engang til foråret. Vi skal nok være behjælpelig med at fremskaffe nogle modeller eller skabeloner og evt. stof.

 

 

 

Hilsen Morten

 

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten