Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 50

 

•Juletid

•Julefrokost

•Juleafslutning

•Oprydning i garderoben

•Stjernedansk

•Nyt magasin fra Friskoleforeningen

 

Kære forældre

 

Så er vi halvvejs med den sidste hele uge inden juleferien. Det gik rigtig godt med pigerne til Lucia i hallen sidste onsdag, og de efterfølgende sange var alle også godt med på. Der julehygges rundt i klasserne med gaver og kalenderlys, så det er rigtig dejligt. Vi mangler bare lige lidt mere sne, for at den rigtige vinterlige og julemæssige stemning kan blive fuldendt. Vi må se, om den når at komme.

 

På fredag er der julefrokost for alle børn fra Børnehuset og for alle skolens elever. Det bliver en slags udvidet fredagsmad, hvor der rigtigt kræses om maden. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag, hvor der er god tid til at spise af den dejlige mad. Det er Gruppe 4, der står for maden, og de øvrige grupper hjælper til med forberedelse af bordpynt, bordkort, og pyntning i salen. Fredag vil være en klasselærerdag, hvor det normale skema ikke følges.

 

Onsdag den 20. december er der juleafslutning og sidste skoledag inden juleferien. Denne dag starter med en lille julegudstjeneste i Ydby kirke, hvorefter der julehygges på skolen. I er som forældre meget velkommen til at tage med i kirke, men den efterfølgende hygge på skolen er kun for elever. Vi slutter af i salen med lidt julesang og er færdig ca. 12.30, hvorefter alle har juleferie og/eller kan gå i SFO.

 

Husk at få ryddet godt op i garderoben her op til jul. Der ligger mange ting på bænkene og under bænkene samt i kasser og på knagene. Tag det hele med hjem, så det kan blive vasket. Det giver også os mulighed for at få gjort rent på bænke mm. På bordet i gangen ligger der stadig en del, der mangler sin ejermand, så tjek her, om der er noget, I kan genkende.

 

Vi har i forrige uge afsluttet ”stjernedansk” i gruppe 3. Det er et godt koncept, hvor der virkelig sættes fokus på læsning og forståelse af tekster. Eleverne synes også, at det er spændende og anderledes, og de bliver også i løbet af ugerne i stand til selv at motivere sig selv og dygtiggøre sig. Efter jul gentager vi systemet i gruppe 2 frem mod vinterferien. Det er Merete, der står for tilrettelæggelse og planlægning af forløbet. Hun er som læsevejleder med i timerne sammen med klasselæreren.

 

Friskoleforeningen udgiver nogle gange om året deres store Magasin. Det kan læses online, og alt efter hvilket medie, du bruger, kan du trykke dig videre herunder til og læse Magasinet.

Læs alle magasiner GRATIS:

Hvilket device sidder du med? – tryk på linket.

iPhone/iPad // Android- Smartphone/tablet // Computer

 

Hilsen Morten

 

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten