Seneste nyt

Et nyt skoleår har taget sin begyndelse, og vi ser med glæde frem til at putte en masse gode ting ind i det. I Børnehuset er der også fyldt godt op, og der leges både ude og inde på trods af vejr og vind.

Vi er godt igang med en fornyelse af vores indgangsområde. Der er kommet nye vinduer og døre i, så nu mangler der den sidste finish med fuger, lister og maling. Det håber vi kommer på plads til arbejdslørdagen sidste i september.

Lørdag den 9. september har vi cykelsponsorløb, hvor alle elever og en del medarbejdere cykler med for at tjene penge ind til skolen. Det er penge til "alt det sjove". Legefaciliteter, nyt IT udstyr til undervisning mm. I år vil nogle af pengene gå til etablering af en ny multibane, der skal sættes op, hvor den gamle lærerbolig stod. Der er også hele tiden udvikling omkring læringsprocesser med PC og Ipad, så her forventer vi også at supplere lidt. Måske de også mangler et par ting i Børnehus og SFO. Vil du gerne støtte skolen, så værd med til at sponsere de elever, der cykler denne dag. Man kan også kontakte skolen for at støtte direkte.

Vi er begyndt at arbejde lidt med video. Nogle af resultaterne kan du se i videomappen, der ligger under Friskolens fane.