Seneste nyt

Julen står for døren, og halvdelen af dette skoleår er snart godt brugt. Vi kan endnu engang se tilbage på et godt forløb over de sidste ca. 5 måneder, hvor skole, børn og medarbejdere har nydt hinandens selvskab, og hvor man sammen har taget ansvar for læring, udvikling og dannelse. Vi har fået etableret en multibane, der nu pryder skolegården istedet for den gamle lærerbolig, som vi fik fjernet i foråret 2017. Vi har fået skiftet alle vinduer i aula, og der er blevet malet så flot, så rummet nu fremstår som et helt nyt indgangsparti, der med lys og varme tager imod alle gæster og brugere af skolen.

Elevflokken har været stabil og i Børnehuset er der stille og roligt kommet flere og flere børn i takt med, at de enten er blevet klar til vuggestue eller til børnehave.

Vi har arbejdet med 500 året for reformationen, og i øjeblikket arbejdes der med DR-julekalederens støtte projekt i Burkina Faso.

Hvis du ønsker mere nyt om, hvad der foregår på skolen, er du velkommen til at læse skolens nyhedsbrev, der skrives hver onsdag i hver uge af skolens leder.