Seneste nyt

Endnu et skoleår er snart ved at rinde ud. Vi skriver først i maj, og endelig er solen ved at give varme fra sig. De sidste par måneder er ved at blive planlagt. De store (Gruppe 4) skal til København på lejrkskole, og resten af skolen tager på Hyttetur nogle dage i nærområdet.

Katrine, der er klasselærer for Gruppe 4 går på barsel med udgangen af uge 18, og "Græshopperne", der er navnet på vores Mini SFO gruppe, der forbereder sig til at gå i skole er kommet godt fra start.

Vi har fået 3 nye elever på skolen siden påske, så det er dejligt med nyt input og kendskab til flere familier i området.

Vi har for ikke så længe siden holdt skolefest i Ydbyhallen, hvor vi var ca. 240 til spisning. Et rekord stort antal, så der var rigtigt gang i den og rammerne var fyldt godt ud.