Formål og visioner

Frihavens formål og vision

Det er Frihedens mål:

At skabe et fristed i dagligdagen, hvor børnene trygt kan boltre sig sammen med kammerater.

At lade børnene lege frit, da legen er grundlæggende for barnets sociale og personlige udvikling.

At give børnene gode oplevelser og tilbyde et trygt, kreativt og kærligt miljø, hvor vi som en brik mellem hjem og skole, kan være med til at give børnene livsmod og handlekraft med på vejen.

Dagligdagen:

Der lægges megen vægt på udendørs leg og aktiviteter. Vi er meget bevidst om, det er børnenes fritid og aktivitets niveauet vil være derefter. Hvis der er spørgsmål og kommentarer til vores dagligdag, er I altid velkommen til at spørge.

Tilmelding og udmeldelse:

Tilmelding kan ske fra dag til dag. Udmeldelse og nedsættelse i tid, er med 3 mdr. varsel og fra d. 1 i en måned.

Sygemelding og fridag:

Hvis Jeres barn ikke kommer i Friheden, bedes I ringe besked. Husk også at give besked, hvis en fremmed skal hente jeres barn.

Middagsmad:

Hver dag efter skoletid, er det en god ide at spise medbragt madpakke.

Madordning:

Vi laver mad til børnene ca. kl.14.00. Dette er en frivillig ordning som koster 80,- om måneden. Hvis man ikke ønsker dette, kan man medbringe sin egen mad.

Hvad skal I have med ?

Da vi vil være meget ude, er det meget vigtig med praktisk tøj, samt ekstra tøj og sko. Der vil være mulighed for at have det ekstra tøj hængende i SFO.

Legetøjsdag:

Hver Torsdag har vi legetøjsdag, hvor børnene må tage legetøj med hjemmefra, men på eget ansvar.