Nyhedsbrev

Her finder du skolens sidste nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 4

               

  • Nytårskur/forældrefest den 24. januar
  • Dialogaften - ”Klædt på til nettet”
  • SFO-infomøde
  • Rengøring af løbehytte
  • SFO og Børnehus i uge 7 – vinterferie
  • ”Diamantforløb”

 

Kære forældre

 

På fredag har vi på bedste royal vis indbudt til NYTÅRSKUR. Der er pt. ca. 40 tilmeldte, så det glæder vi os meget til. Skulle der være nogen, der har glemt at tilmelde sig, skal jeg have tilmeldingen senest i aften, så vi kan få handlet ind til det rigtige antal gæster. Det koster 75 kr. for aftenen excl. drikkevarer. Vi starter kl. 19.00.

 

Jeg vil gerne igen slå et slag for vores forælderaften torsdag den 30. januar kl. 19.30, hvor SSP-konsulent Morten Marcussen kommer og fortæller om at være ”klædt på til nettet” – om at være forældre til en digital indfødt. Jeg vedhæfter indbydelse. Er der nogen, der vil bage nogle kager til denne aften?

 

Torsdag den 30. januar kl. 19.00 indbyder SFO medarbejderne til et infomøde, hvor de vil fortælle lidt om deres arbejde, intentioner og visioner for SFO her i 2020. Hvis nogle af jer på forhånd skulle have spørgsmål, som man ønsker besvaret denne aften, så sig til, så de kan tage disse spørgsmål med i deres oplæg. Vi forventer et møde på knap 30 minutter, så man kan være klar til at deltage i dialogmødet med SSP kl. 19.30. På den måde kan I som forældre ”slå 2 fluer med ét smæk”.

 

For ca. 1 år siden kunne Løbeklubben indvie deres nye flotte madpakkehus i skoven. Et hus, som vi også som skole og børnehus benytter os af, når vi er i skoven. For at der altid kan være rart og pænt i og omkring madpakkehuset, har løbeklubben brug for nogle flere hænder, der vil give en hånd med omkring rengøring af huset, toilettet og de 2 sheltere. Hvis man er 2, der følges af, tager det ca. 1 time, og man kommer kun på én gang om året. Det er derfor en overkommelig opgave for alle. Hvis man gerne vil yde dette ”bidrag”, skal man kontakte Gunhild Jensen på tlf. 21756489 eller melde tilbage til mig.

 

Det er ikke længe siden, der var fridage i forbindelse med jul og nytår, og inden længe sker det i gen. I uge 7 er der vinterferie i skoledelen, men SFO og Børnehus holder åben. Vi vil allerede gerne nu minde jer om, at vi har brug for nogle tilmeldinger til denne uge, så vi kan få lavet nogle mødeplaner, der matcher antallet af børn og elever. I lighed med tidligere vil vi gerne vide, om man kommer, og i givet fald nogle ca. tidspunkter for ankomst, og hvornår man tager hjem. Sidste frist for tilmelding bliver mandag den 27. januar.

 

Vores PPR medarbejder fra Thisted kommune, Signe Stagstrup Jensen har i fællesskab med en anden psykolog arbejdet med et forløb, der sætter fokus på det med at kunne håndtere vrede. Det vil de gerne afprøve på en klasse, og vi har sagt ja tak til, at det må være hos os. Det bliver et forløb over 8 uger med 2 lektioner pr. uge. Det bliver vores Gruppe 2, der får lov at deltage, og alle forældre til elever i Gruppe 2 vil modtage mere info både før og under forløbet. Forløbet starter i uge 6 og hedder et ”Diamantforløb”.


Hilsen Morten


Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så kontakt skolen og kom på mailingslisten